Adriaan van Dis bij de Culturele Raad!

Adriaan van Dis verzorgt zaterdagavond 17 april 2021 om 20:30 uur een uniek optreden bij de Culturele Raad Zaanstad. ‘Gewoon een CRZ-avond maar dan bij u thuis’. Via een beeldverbinding vanuit Cultureel Centrum Bullekerk.
Na een spetterend optreden van Adriaan Dis in 2018 bij de Culturele Raad Zaanstad, was Adriaan zo enthousiast dat hij aangaf graag nog een keer terug te willen komen. Ook uit het onderzoek van bestuurslid Gert Schouten onder de trouwe volgelingen van de CRZ, bleek de ras-performer Van Dis mateloos populair. René Sman, voorzitter van de Culturele Raad zegt: ‘We willen ons publiek niet langer laten wachten. Binnen de huidige mogelijkheden gaan we er gewoon weer een historische avond van maken.
Van Dis zal worden geïnterviewd door Patrick van Hees, en mensen thuis kunnen vragen stellen. Met ook nog een verrassend voorprogramma zorgt de Culturele Raad weer voor een boeiende avond.
Van Dis is winnaar van de Libris Literatuurprijs en kreeg de Constantijn Huygens-prijs voor zijn gehele oeuvre. Zijn nieuw verschenen boek KLIFI, met als ondertitel Woede in de Republiek Nederland, staat momenteel op nummer 3 van de bestsellerlijst. Van Dis: ‘Ik heb er zin in om weer optreden en dan ook nog voor het prettige publiek van de Culturele Raad’.
Wil je er bij zijn? Entree € 15,- p.p. inclusief een duivekater van Bakkerij Verhagen uit Westzaan. Af te halen bij Cultureel Centrum Bullekerk.
Kaarten zijn te bestellen via info@crzaanstad.nl. Of via crzaanstad.nl.