De Dijk bij de Culturele Raad op 2 april?

Nico Arzbach csBij de komende avond van de Culturele Raad verzorgen Roland Brunt, saxofonist van De Dijk, schrijver Peter Smit en Nico Arzbach, gitarist van De Dijk, een unieke (literaire) muziekvoorstelling.
Roland en Nico spelen de liedjes afkomstig van hun twee CD’s, Peter vertelt er humoristische en smeuïge anekdotes bij. Een aantal door Roland en Nico gecomponeerde De Dijk-liedjes met tekst van Huub van der Lubbe zal zeker niet vergeten worden.

Wim DanielsDe taalvirtuoos en schrijver Wim Daniëls is voor 2 april ook door de Culturele Raad uitgenodigd voor een vermakelijke avond over taal. Daniëls s is bekend als de man die als eerste Het Koningslied volledig afbrandde bij Pauw & Witteman. Hij schreef vele boeken op het gebied van taal, waaronder een boek over de woordvondsten van Ronald Giphhart, Giphtaal. Giphart trad zoals u wellicht weet, eind januari op bij de Culturele Raad. 25 februari is Daniëls nieuwe boek De Tambour-maître uitgekomen, een hartverscheurende, hilarische en ontroerende verhalenbundel.
Wim Daniëls is als ‘taalprofessor’ een geregelde gast in radio- en televisieprogramma’s. En dat is niet zomaar, want hij is een fantastische en onderhoudende verteller.

En er wordt gefluisterd dat de surprise act deze keer een pikant tintje heeft. Geen commentaar.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 2 april a.s. in Inntel Hotels Zaandam, Provincialeweg 102, Zaandam.
Zaal open: 20:00 uur, aanvang 20:30 uur.
Kaarten à € 15,00 te verkrijgen via crzaanstad.nl of door te mailen naar info@crzaanstad.nl.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 2 april!