19 maart weer een Culturele Raad-avond vol GELUK!

We staan te trappelen! Want zaterdag 19 maart zal de Culturele Raad weer gelukzalig schitteren, met een voorjaarsenergie als nooit tevoren! We zullen jullie deze avond inspireren om het geluk weer te laten stromen, groeien en bloeien. We hebben wat in te halen met zijn allen!
Daarbij worden we geholpen door niemand minder dan de nationale expert op het gebied van geluk, Patrick van Hees. Patrick zal over zijn nieuwe boek vertellen, ons inzicht geven in hoe ons geluk is opgebouwd en hoe je het kunt vergroten. Inspiratie gegarandeerd!

Op veler verzoek treedt ook Frans Hoving op. Hij is (door ons) verkozen tot meest enthousiaste (en best geklede) stadsarchivaris van Nederland en brengt een paar bijzondere geluks-stukken uit de schatkamer van het stadsarchief van Zaanstad mee. Frans is de geschiedenisleraar die iedereen zich gewenst zou hebben, maar dan knapper.

Volledig bloot op het podium doen we in principe meestal niet. Maar waarschijnlijk komt er dit keer wel onverwachts een verrassing en/of een ontdekking! Of juist niet. Want jij weet donders goed: niets is zeker bij de Culturele Raad en zelfs dat niet.

Jij houdt van gezelligheid, inspiratie én je bent cultuurliefhebber. Cultuur draagt bij aan geluk, dus kom lekker weer genieten in de sfeervolle Bullekerk, met leuke cultuurvrienden onder elkaar. We ontvangen jullie met open armen. Bestel je kaarten (€ 15) snel, zorg dat je dit niet mist, bestellingen via info@crzaanstad.nl, of via www.crzaanstad.nl. Op is op, dus wees er snel bij!

Let op: gewijzigde begintijd!
Aanvang 20:00 uur. Zaal open 19:30 uur
Graag tot ziens in Cultureel Centrum de Bullekerk
Westzijde 75
1506 ED Zaandam