Culturele Raad Zaanstad neemt de twijfel van Koningin Maxima weg

Herman Pleij2Vooral in onzekere tijden willen wij graag weten wie wij zijn. Bestaat dé Zaankanter, bestaat de Nederlander. Koningin Maxima had daar twijfels over. Dé Nederlander bestaat niet. En als dat zo is, wie zijn wij dan wel?
Herman Pleij zal ons op zaterdag 4 oktober een heerlijke  inkijk geven, zoals alleen hij dat kan,  in het verhaal van Nederland.  Welke rituelen, welke verschijnselen, welke beelden horen daar bij? Wellicht zal hij ook de’ niet bestaande’ identiteit van de Zaankanter onder de loupe nemen. En de Zaanse gevel van hotel Inntel dan?

Ellen DikkerOok Ellen Dikker zal op 4 oktober optreden bij de Culturele Raad Zaanstad. Ellen Dikker is de onbetwiste typetjes-specialist. Sprankelend, vilein, kwetsbaar maar bovenal erg komisch.
Laat u verrassen en meeslepen door de sprankelende, vileine, kwetsbare maar bovenal erg aanstekelijke humor van Ellen.

En zoals u gewend bent van de Culturele Raad. Er wordt altijd weer ruimte gemaakt voor verrassingen en vast ook weer voor jong Zaans talent. Dat zal zeker ook op 4 oktober weer het geval zijn. Je weet maar nooit wie er deze avond weer spontaan het podium opstapt.

De verrassing zal in ieder geval zijn dat deze avond niet wordt gehouden op het vertrouwde adres Dam 2.  U hoort uiteraard tijdig op welke locatie wij u zullen begroeten.

Zaterdag 4 oktober 2014
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Kaartjes à € 12,50 in de voorverkoop, via info@crzaanstad.nl / www.crzaanstad.nl
Aan de kassa € 15,00.
De Culturele Raad Zaanstad nu ook op Facebook. www.facebook.com/cultureleraadzaanstad

De Culturele Raad Zaanstad (CRZ) organiseert informele en verrassende culturele avonden. En biedt een podium voor aankomend (Zaans) talent. Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor leuke mensen.