Culturele Raad Zaanstad uitverkocht

Kaft boek HemelvaartDe belangstelling voor de derde avond van de Culturele Raad Zaanstad op zaterdag 5 oktober is groot. Om de intimiteit en de huiskamersfeer te waarborgen, heeft de organisatie besloten om niet meer dan honderd kaarten te verkopen. Op dit moment zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar.
De CRZ organiseert ludieke culturele avonden, alleen voor leuke mensen. Op 5 oktober zullen onder andere de Zaanse bestsellerschrijfster Judith Koelemeijer en cabaretier Rop Janze in actie komen.
René Sman, voorzitter van de Culturele Raad Zaanstad: ‘We vinden het geweldig om te merken hoe cultuur leeft in de Zaanstreek. Wij organiseren deze avond als niet-commerciële organisatie, zonder enige vorm van subsidie. Het gaat ons puur om de inspiratie, verwondering, de lach en de verbinding.’

De Culturele Raad Zaanstad organiseert verrassende culturele avonden aan de sluizen in Zaandam, alleen voor leuke mensen. De Culturele Raad Zaanstad is een intitiatief van de Zaanse cultuurridders René Sman, Gerrit van den Nieuwendijk, Patrick van Hees en Erik Boukens.