Heb je 31 januari al in je agenda gezet?

De volgende editie van de Culturele Raad is zaterdag 31 januari 2015.
Ook dit keer weer een verrassend en interessant programma. De Culturele Raad wil alvast verklappen dat er dan een optreden wordt verzorgd door Berit Companjen.
Berit Companjen brengt elke zaal aan het lachen met haar scherpe observaties, herkenbare situatieschetsen en innemende persoonlijkheid – waardoor ze wegkomt met zowel oprecht sentiment als rake grappen. Of haar publiek nu zit in een statig theater, staat in een bruine kroeg of bijeen is op een congres of beurs: deze niet te missen miss misstaat nergens!

Mandy Pijl en Kees-Jan Sierhuis die onlangs voor een tweede termijn zijn benoemd als stadsdichter van Zaanstad. Precies twee jaar geleden door Culturele Raad Zaanstad ontdekt. Zij verzorgden het openingsgedicht van de Culturele Raad. Mandy en Kees-Jan groeien steeds meer in hun rol als stadsdichter. Niet alleen hun gedichten zijn vermakelijk, maar ook van hun performance wordt je heel blij.
En zeker nog één grote verrassing. Maar niets is zeker bij de Culturele Raad en zelfs dat niet.

Wel zeker is dat bakkerij Verhagen uit Westzaan de bekende Zaanse duivekaters voor de artiesten zal leveren. U kunt zelfs bij u kaartje een duivekater bestellen voor een heerlijk ontbijt op de day after. En zeker is dat de kaarten voor 29 november al in de voorverkoop besteld kunnen worden.

Heel graag tot ziens in de Kleine Waarheid, Klauwershoek 4-8, 1501 NA Zaandam. Aanvang 20:30 uur. Zaal open 20:00 uur.