NIEUW: DE ZOMERSPECIAL VAN DE CULTURELE RAAD ZAANSTAD

Zomerspecial20143Veel mensen hebben ons de afgelopen maanden gevraagd, soms zelfs gesmeekt, of de CRZ niet iets zou kunnen organiseren, ‘om de mensen de zomer door te slepen’. Welnu: met gepaste trots melden we de geboorte van de allereerste CRZ-Zomerspecial, in samenwerking met Festival Strand.

Festival Strand?
Festival Strand is volgens het AD ‘een van de meest sfeervolle festivals van Nederland’. Het staat volledig in het teken van de 80’s & 90’s, met optredens van o.a. 2 Unlimited, T Spoon, Londonbeat en QMusic met het Foute Uur belooft het een fantastisch festijn te worden. Onze eigen luxe CRZ-bus zal ons op zaterdag 30 augustus naar de festival-locatie aan de Haarrijnse Plassen (bij Maarssen) brengen en na afloop weer ophalen. Vanzelfsprekend zal de bus in 80’s & 90’s-stijl zijn. Er wordt zelfs gefluisterd dat Magnum achter het stuur zal zitten, maar dat kunnen wij bevestigen noch ontkennen.

Wat kost dat geintje?
Een ticket voor Festival Strand kost normaal gesproken € 27,50 + € 2,85 servicekosten.
Een busticket kost € 25,00 (heen en weer)
De prijs voor ‘gewone mensen” zou zijn: € 55,35
De zeer speciale CRZ zomerspecialprijs voor jou: slechts € 19! Ha! Daarmee krijg je dus toegang tot het festival én word je comfortabel gebracht en gehaald. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan, wij hebben geen winstoogmerk en doen het puur voor de lol.

Het is natuurlijk weer allemaal alleen voor leuke mensen. Wees er snel bij want je weet: op is op. En er kunnen maar 62 mensen met de bus mee. Hooguit nog twee extra op het imperial.

Details
Zaterdag 30 augustus
Vertrek bus vanuit Zaandam: 14.30 uur.
Vertrek bus voor terugtocht vanaf festivallocatie: 1.15 uur ‘s nachts.
Vertrek- en aankomstplek: centrum Zaandam. Reistijd: 35 gezellige minuutjes.

Bestellen kan door een mail te sturen naar info@crzaanstad.nl

NB. zet alvast in je agenda: zaterdag 4 oktober 20:30 uur is er weer een reguliere CRZ avond.