Roxane van Iperen 23 maart bij de Culturele Raad

Roxane werd bij een groot publiek bekend met het boek ’t Hooge Nest, waarmee ze de Opzij Literatuurprijs won. Van het boek werden tot op heden 250.000 exemplaren verkocht. Het verschijnt in twaalf landen in vertaling en bereikte de bestsellerlijsten in Duitsland en Engeland. In 2021 maakte Van Iperen indruk met haar 4 mei-lezing. Daar stelde ze dat ‘de last van het onbedwongen verleden pas wordt verlicht als de mythe plaatsmaakt voor weten.’

Roxane was Zomergast en werd verkozen tot Taalstaatmeester in het radio 1 programma De Taalstaat. Afgelopen jaar verscheen haar roman Dat beloof ik, die ook lovend is ontvangen. Dit boek staat op de longlist van de Libris literatuurprijs.

Daarnaast heeft de Culturele Raad de comedian Gerrie Smits weten te strikken. Gerrie is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft.

De Culturele Raad zal de Culturele Raad niet zijn als er niet een verrassing zal zijn. Maar niets is zeker bij de Culturele Raad en zelfs dat niet. 

Mis dit niet, bestel snel je kaarten à € 15,-
Aanvang 20:00 uur. Zaal open 19:30 uur
Graag tot ziens in Cultureel Centrum Bullekerk!