Culturele Raad: 7 oktober Susan Smit

Voor iedereen die iets tegen sterke vrouwen heeft of, beter juist, zélf een sterke vrouw is of heeft, geeft de Culturele Raad Susan Smit een podium op zaterdag 7 oktober. Susan heeft diverse boeken geschreven over o.a. heksen en heksenvervolging. Zij noemt zichzelf ook heks. Het fenomeen ‘heksen’ is nog steeds een actueel thema. Hoe snel worden vrouwen die wat te betekenen hebben niet als heks bestempeld met alle vooroordelen die daar bij horen? Het zou volgens Susan een geuzennaam moeten zijn.

Verder komt comedian Silvester knallen. Silvester is een begrip in theaterland, o.a. bekend van Arie en Silvester. Vanuit zijn zeer persoonlijke verhalen komt Silvester altijd tot een voorstelling die nog dagenlang nagloeit. Hard, ontwapenend, gedreven, herkenbaar, bevlogen en oer grappig.

En ook onze Lisa van Tongeren, stadsdichter van Zaanstad, zal ons inspireren met haar prachtige poëzie, recht uit het hart. Gedichten je kunnen raken en waar je nog lang op wilt nakauwen…

Een culturele avond met een boodschap, een lach, voer voor discussie en prachtige gedichten. Mis dit niet, bestel snel je kaarten. Satisfaction guaranteed!

Zaterdag 7 oktober – aanvang 20:00 uur. Zaal open 19:30 uur

Graag tot ziens in Cultureel Centrum Bullekerk
Westzijde 75 | 1506 ED Zaandam